Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Nærøyfjorden Nærøyfjorden
Credits
Nærøyfjorden.
Photo: Sverre Hjørnevik/www.fjordnorway.com
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

De meest populaire trip in Noorwegen

Ervaar de kern van de Noorse fjorden, bergen en valleien. Alles samengevat in de meest populaire rondreis in het land.

Deze rondreis is de populairste excursie van Noorwegen. De reiziger wordt op een reis getrakteerd door het mooiste deel van Fjord Noorwegen, met inbegrip van onvergetelijke momenten op de Bergen spoorlijn, de Flåmbaan, in de Aurlandsfjord, de Nœrøyfjord en op de steile weg rondom de berg Stalheimskleiva.

De tour Norway in a nutshell is te boeken vanaf Bergen, Voss en Oslo het hele jaar door.

De Bergen Spoorlijn

De Bergen spoorlijn wordt beschouwd als een van de mooiste treintrajecten ter wereld. De treinrit over het grootste bergplateau van Noord-Europa, Hardangervidda, is spectaculair en zeer gevarieerd. De tocht biedt o.a. uitzicht op het blauwe ijs van de gletsjer Hardangerjøkulen.

De Flåm Spoorbaan

De tocht met de Flåmbaan tussen Myrdal en Flåm vormt een van de hoogtepunten van de rondreis. Op de 20 km lange reis kunnen de passagiers genieten van een van de mooiste berglandschappen die Noorwegen heeft te bieden, met een wisselend panorama van torenhoge bergen en imposante watervallen.

De Nærøyfjord

De fjordencruise voert langs de fraaie plaatsen Aurland en Undredal voordat de boot de Nœrøyfjord in vaart, een van de nauwste fjorden in Europa. Deze arm van de Sognefjord is wellicht de indrukwekkendste van Noorwegen en staat op de lijst van Werelderfgoed van de UNESCO.

De steile Stalheimskleiva weg

De route naar Stalheimskleiva, die dertien haarspeldbochten telt en doet denken aan een kurkentrekker, biedt uitzicht op de watervallen Sivlefossen en Stalheimsfossen en is de steilste weg van Noord-Europa. Stalheimskleiva is open van mei tot september. In de wintermaanden neemt de bus de nieuwe weg naar Voss.

Andere rondreizen van Fjord Tours zijn:

Op al onze rondreizen zijn overnachtingen mogelijk. Maak gebruik van de Fjord Pass®, Noorwegens meest uitgebreide hotelpas en krijg korting op accommodatie in Noorwegen.

Boekingen en meer informatie

Voor meer informatie en boekingen bezoek Fjord Tours op norwaynutshell.com of bel: +47 815 68 222.

Ontdek Noorwegen met Fjord Tours

Lees meer

Your Recently Viewed Pages