Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
To kajakkpadlere på Femunden Kajakkpadler på Femunden
Padling på Femunden.
Photo: Øyvind Vold / Johnsgård Turistsenter
Campaign
Partner

Wild van dichtbij

Steeds meer mensen komen hiernaartoe voor de rust en stilte bij de meer dan 900 meren, die alleen wordt onderbroken door volksmuziek en wilde dieren.

Femund Engerdal
Wandelen in Femund Engerdal.
Photo: Øyvind Vold / Johnsgård Turistsenter
Femund Engerdal
Langlaufen in Femund Engerdal.
Photo: Øyvind Vold / Johnsgård Turistsenter
Anne på Landet, Femund Engerdal
Anne van het Landet café.
Photo: Anne på Landet Cafè og galleri
Femund Engerdal
Kajakken in Femund Engerdal.
Photo: Øyvind Vold / Johnsgård Turistsenter
Femunden
Het Femunden-meer.
Photo: Erik Jørgensen / Visitnorway.com

Een duurzame bestemming

Veel plaatsen volgen duurzame principes, maar om als duurzame bestemming gecertificeerd te worden is een eer waar maar weinig bestemmingen voor kwalificeren. Het proces om gecertificeerd te worden duurt jaren, en de samenwerkende aanbieders in de betreffende bestemming moeten in deze tijd aantonen dat zij ook daadwerkelijk gedreven zijn om de ervaring voor hun bezoekers uitmuntend te houden, terwijl de negatieve impact van het toerisme op alle mogelijke manieren wordt tegengegaan. Daarnaast moet de bestemming continu aan haar bedrijfsvoering en de verhoudingen met de lokale gemeenschap werken, allemaal volgens duurzame principes.

Leer meer over duurzaamheid in Noorwegen

Sustainable destination

Ad

Over hoe je hier komt en vervoer ter plekke

 • Femund road

  Over de weg

  Vanuit Oslo vertrekt een paar keer per dag een snelbus naar Trysil. Vanuit Trysil pak je de bus die je rechtstreeks naar Femund Engerdal brengt.

  Femund Engerdal ligt maar 280 kilometer bij Oslo vandaan en het is ook maar 270 kilometer vanaf Trondheim, de op twee na grootste stad van Noorwegen. Reistijd vanaf zowel Oslo als Trondheim is ongeveer 4 uur.

  AD: Auto Europe - altijd een vlotte huurervaring

 • Femund boat

  Per boot

  Steek vanuit de haven Synnervika in het noorden het meer over op de Fæmund II, het historische schip dat in 1904 werd gebouwd en sindsdien regelmatige diensten vaart op het Femunden-meer, het op twee na grootste meer van Noorwegen.

 • Femund plane

  Per vliegtuig

  Tegen eind 2018 kun je landen op het gerenoveerde vliegveld Rörbäcksnäs, dat de luchthaven is voor vluchten van en naar de zogenaamde Scandinavische bergen Sälen, Idre, Trysil en natuurlijk ook Engerdal.

Femund Engerdal biedt verder ook nog…

Je hoeft niet te wachten tot je hier bent om te bepalen wat je zou willen doen. Verfijn je zoekopdracht met filteropties en bekijk de aanbiedingen hieronder.

×
Your Recently Viewed Pages

Terug naar boven

Ad
Ad
Ad