Skip to main content

Overnachten in Oslo

Oslo heeft een verscheidenheid aan overnachtingsmogelijkheden

Van hotels, jeugd- en gezinsherbergen, pensions en campings tot privéverblijven.

De Noorse hoofdstad heeft meer dan 50 hotels. Er is dus voor elke smaak en voor elk budget wel wat te vinden. De algehele kwaliteit is uitstekend. Bovendien zijn de hotels in Oslo modern, schoon en goedkoper dan je zou denken.

Veel prominente hotelketens, waaronder Hotel Continental, het enige Noorse lid van The Leading Hotels of the World, hebben zich in Oslo gevestigd. Bekend is ook het historische Grand Hotel. Het Radisson Blu Plaza Hotel is met zijn 37 verdiepingen bovendien het op een na hoogste hotel van Noord-Europa.

Ontbijt inbegrepen

In de meeste hotels is een uitgebreid ontbijtbuffet bij de prijs inbegrepen. De meeste hotels in Oslo liggen ook nog eens in de buurt van het centrum.

Beperkt budget?

Geen probleem! Heb je een beperkt budget, dan kun je in Oslo terecht in talloze pensions, (jeugd)herbergen en huisjes. Daarnaast zijn er tal van campings. Sommige locaties zijn alleen in de zomer geopend, maar bij Bogstad Camping, Perminalen Hotel, Oslo Hostel Central, Anker Hostel en Oslo Youth Hostel Haraldsheim kun je het hele jaar door terecht.

Reserveer voordat je komt

Oslo wordt steeds meer op de kaart gezet als reisbestemming. Daardoor zijn de hotels vaak volgeboekt. Het is dan ook aan te raden om je verblijf te boeken voordat je komt. Kom je aan in Oslo zonder te weten waar je moet slapen? De lokale vvv helpt je dan graag verder.

Zoek een hotel dat bij je past

Zoek nu naar accommodatie. Ga voor meer informatie naar de officiële website van Oslo. (in het Engels)

Recent bekeken pagina's