Skip to main content

Hoi zonnetje, fijn dat je er weer bent!

Als de sneeuw smelt, komt Noorwegen weer tot bloei met uitbundige kleuren, de geur van kersenbloesem, klaterende watervallen en Noren die genieten van de zon en het buitenleven. Maak prachtige wandelingen door groene bossen, verken de bijzondere dorpjes en kijk hoe de pasgeboren lammetjes vrolijk door de wei dartelen! Al het moois van de Noorse lente belooft verjonging en vernieuwing - en dat kunnen we allemaal wel gebruiken na een lange winter. Boek nu je uitje en maak je maar op voor de betoverende Noorse lente!

Lees meer over de lente.

Heet, heter en heetst!

De Noorse zomer is in aantocht! Ben jij er klaar voor? Luie dagen, per boot de kust en gezellige stadjes in het zuiden verkennen, prachtige fjorden die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, imposante bergen in Fjord-Noorwegen en lange zomeravonden onder de middernachtzon in Noord-Noorwegen. Of je nou op zoek bent naar spannende avonturen in de buitenlucht, rustmomenten in de natuur of culinaire ervaringen, de Noorse zomer heeft het allemaal.

Lees meer over de zomer.

Gouden tinten en frisse lucht

Bekijk de verbazingwekkende transformatie van de natuur naar schitterend rood, oranje en geel. Proef de culinaire hoogstandjes van het seizoen, maak kennis met het bruisende stadsleven, wandel in de bergen en geniet van het mooiste uitzicht ooit. Buiten het hoogseizoen reizen heeft veel voordelen: meer ruimte, minder lang wachten en een meer persoonlijke ontvangst.

Lees meer over de herfst.

Je stapt zo in een winterwonderland

Omarm de pracht van de winter in Noorwegen. Of je nou op zoek bent naar avontuur, ontspanning of naar de adembenemende natuur, de herinneringen aan de Noorse winter vergeet je niet gauw! Boek je Noorse winteravontuur meteen en doe ervaringen op die je je hele leven lang niet meer vergeet!

Lees meer over de winter.

Recent bekeken pagina's