Noorwegen gaat weer open voor de wereld! Hier vind je de meest recente reisinformatie
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
  • Hotels

    Scandic Hotels – in alle belangrijkste steden van Noord tot Zuid

    Nordic Choice Hotels – een bijzondere hotelketen

    Thon Hotels – met een geweldig ontbijt

    Radisson Blu Hotels – boek je hotel in Noorwegen

    Citybox – moderne en betaalbare hotels op een centrale locatie

  • Reizen in Noorwegen

    Widerøe – de grootste regionale luchtvaartmaatschappij in Scandinavië

    AutoEurope – altijd een vlotte huurervaring

    Vy express – gemakkelijk groen reizen met de bus

    DFDS – Europa's toonaangevende ferrymaatschappij 2012-2019

    Rent-A-Wreck – de slimme optie voor autoverhuur

    Arctic Campers – de verhuurdienst voor campers in Noorwegen

    NOR-WAY Bussekspress – reis milieuvriendelijk met snelbussen

    Vy – groen reizen zou gemakkelijk moeten zijn

    Cabin Campers – je vakantiehuis op vier wielen

    SJ NORD – het avontuur begint op de trein

  • Tours en rondtochten

    Authentic Scandinavia – spannende tochten door Noorwegen

    Norrøna Hvitserk – expedities en avontuurlijke vakanties

    Up Norway – reizen op maat

    Hurtigruten – 'De mooiste boottocht ter wereld'

    Fjord Tours – ervaar Norway in a nutshell® met één ticket

    50 Degrees North – onvergetelijke reizen in Noorwegen, op maat en voor kleine groepen.

    Discover Norway – ski-, fiets- en wandeltochten in Noorwegen

    Norwegian Holidays – vakantiepakketten voor een lage prijs met Norwegian. Vlucht, hotel en huurauto

    Secret Atlas – de authentieke manier om Spitsbergen te verkennen

    Stromma – sightseeing, uitstapjes en activiteiten met de bus, boot en trein

    Booknordics.com – tours en activiteiten, safari's, daguitstapjes, expedities, blokhutten en avontuurlijke verblijven

  • Blokhutten en vakantiehuizen

    DanCenter – jouw specialist voor vakantiehuizen in Noorwegen

    Norgesbooking – boek je perfecte verblijf in een blokhut in Noorwegen

  • Alpine skigebieden

    Beitostølen – avontuur en plezier, het hele jaar door

  • Offers

Search
or search all of Norway

Het favoriete Noorse voedsel:
BROOD

Norwegian bread .
Photo: brodogkorn.no / Oda Christensen
Norwegian bread .
Photo: brodogkorn.no / Oda Christensen

Overal en altijd.
We zijn gewoon DOL op brood!

Heart-shaped bread .
Photo: brodogkorn.no / Studio Dreyer Hensley
Heart-shaped bread .
Photo: brodogkorn.no / Studio Dreyer Hensley

Als het gaat om wie het meeste brood ter wereld eet, dan staan de Noren voorop. Ieder van ons eet gemiddeld 38,5 kilo brood per jaar!

Het is ons ontbijt voor onderweg ...

Norwegian breakfast .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi
Norwegian breakfast .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi

… de perfecte matpakke (het lunchpakket dat we meenemen naar school, naar het werk, op wandeltochten, etc.) …

Norwegian lunch .
Photo: BAMA
Norwegian lunch .
Photo: BAMA

… en het is de yin bij de yang tijdens ons avondeten.

Nee, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Hoe dat komt?
We gebruiken het juiste pålegg!

Pumpkin soup .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi
Pumpkin soup .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi

Pålegg? Dat woord gebruiken we voor alles wat we op onze boterham doen of smeren - beleg dus.

Dat kan ham zijn, of jam, heerlijke Noorse kaas, leverpaté of zonderlinge Noorse culinaire tradities zoals kaviaar of brunost. Soms doen we ook vis op ons brood, bijvoorbeeld makreel in tomatensaus.

Voor ons Noren is onze geliefde skive (boterham) zowat een stijl van leven.

Slices of bread .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi
Slices of bread .
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi

'Brood maakt deel uit van de Noorse nationale identiteit. Hier op bezoek komen en allemaal verschillende soorten granen en grovbrød (volkorenbrood) zien, was helemaal nieuw voor mij', zegt Neil Allsopp.

Hij is het brein achter Sour To The People in Hønefoss in Oost-Noorwegen, één van de talloze ambachtelijke bakkerijen die in heel Noorwegen opgedoken zijn. De voormalige wapensmid verhuisde 10 jaar geleden van Engeland naar Noorwegen en begon met brood bakken als hobby.

Tegenwoordig is hij fulltime zuurdesemdexpert en staat iedere ochtend met liefde en plezier vroeg op om lekker brood te bakken. Naar eigen zeggen is het zelfs een obsessie geworden.

'Het proces van zuurdesembrood maken is behoorlijk aan transformatie onderhevig. Je begint met bloem, water en zout, en een paar dagen later staat er gewoon iets gezonds op tafel. Ook al duurt het wat langer dan gewoon brood bakken, het is het wachten waard! Zuurdesembrood blijft niet alleen langer vers, maar is ook de beste optie voor je spijsvertering', legt hij uit.

De slag te pakken krijgen

Zuurdesembrood is op zich niet nieuw, maar de afgelopen jaren is het wel weer nieuw leven ingeblazen. Het is een wereldwijde trend, en veel mensen zijn thuis aan het bakken geslagen.

'En da's helemaal super. Mensen hadden er meer tijd voor, vooral in 2020. Sociale media hebben ook een enorme rol gespeeld in deze boost, want mensen willen graag zelf uitproberen wat ze daar zien. En brood is op Instagram enorm populair', aldus Allsopp.

Sourdough bread made in Norway
Sourdough bread.
Photo: brodogkorn.no / Oda Christensen

Leren hoe je zuurdesembrood moet bakken stelt zowel je geduld als je vaardigheden op de proef. En da's geen grapje - je moet als beginneling echt leren hoe je met zuurdesem moet omgaan.

'Alle begin is moeilijk, vooral het geduld opbrengen om iets te laten groeien. Je moet er alle dagen aandacht aan besteden, anders komt er niets van terecht', zo legt de bakker uit.

Maar denk echter niet dat het je meteen de eerste keer lukt. Allsopp zegt dat je erop moet rekenen dat het de eerste paar keer niet perfect verloopt. Maar heb je de slag eenmaal te pakken, dan gaat er een wereld voor je open. Dan kun je zelfs proberen je brood te decoreren. Ziet dat er niet lekker uit?

Nieuwe energie

Allsopp beschouwt brood eten als positief, vooral als het gebakken is met gezonde ingrediënten. Je kunt aan een volkorenbrood lekkere dingen toevoegen zoals zaden of noten voor de smaak, en dat gaat niet snel vervelen. Zelfs bakkers zoals Allsopp kunnen er maar geen genoeg van krijgen!

'Er zijn nog zoveel combinaties die ik nog niet eens heb geprobeerd te maken. En je kunt er allerlei soorten pålegg (beleg) op doen om alle smaken van het brood tot hun recht te laten komen', legt hij uit.

Voor Allsopp komen de beste smaken van de beste ingrediënten. Hij gebruikt alleen lokale, biologische producten en werkt nauw samen met boeren uit de streek.

Die toveren dit om ...

A farmer from Skien .
Photo: brodogkorn.no / Krister Sørbø
A farmer from Skien .
Photo: brodogkorn.no / Krister Sørbø

... tot dit!

Noorse boeren behoren tot de beste ter wereld, en het traject dat de producten afleggen van de boerderijen naar winkels en bakkerijen is kort.

Flour .
Photo: brodogkorn.no / Krister Sørbø
Flour .
Photo: brodogkorn.no / Krister Sørbø

'Voor Noren is graan altijd al heel belangrijk geweest. Vroeger zagen we het als Gudslånet. Dat betekent iets wat we van God hebben geleend', zegt Bodil Nordjore.

Ze is Noorse en schrijft kookboeken die al meerdere keren in de prijzen gevallen zijn dankzij haar werk over de Noorse eetcultuur. Toch gaan de meeste vragen die ze krijgt over brood. Daarom heeft ze een heel boek van 255 pagina's aan brød gewijd met maar liefst 120 recepten!

Eeuwenoude tradities

In de Vikingtijd vermaalden mensen maïs met de hand tot bloem en maakten daar plat brood van wat ze bakten op hete plavuizen.

'Dat noemden ze brauðiskr - een soort broodplaat - en deden daar beleg op zoals verse vis en vlees.'

Het is net als met de originele Noorse pizza. Die traditie blijft ook al eeuwenlang in stand, en we maken ook nog steeds lefse (zoet plat brood) en flatbrød (ongezuurd plat brood dat gegeten wordt met vis, bij soep, etc.). Baktradities zijn sinds die tijd - dankzij de technologie - heel wat moderner geworden, en brood is tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei vormen en maten.

'Hier worden de meest gegeten broodsoorten gemaakt van haver, gerst en tarwe, maar we laten ons ook inspireren door internationale baktradities zoals Frans boerenbrood en Italiaanse focaccia', zegt Nordjore.

Ze wijst erop dat hoewel we graag nieuwe trends uitproberen, we toch vaak teruggrijpen naar wat we kennen en waar we dol op zijn: het gezonde en voedzame 'dagelijks brood' boordevol granen.

Slices of bread with various spreads and toppings served on a platter
Slices of bread.
Photo: brodogkorn.no / Nadin Martinuzzi

Naast ons geliefde grovbrød (volkorenbrood) eten we ook veel kneippbrødlandbrød (boerenbrood) en roggebrood.

We weten ook prima hoe we onszelf kunnen verwennen, en veel mensen bakken verschillende soorten loff (witbrood) voor in het weekend of met de feestdagen. De meest gebruikte ingrediënten zijn tarwebloem, melk, boter en gist, maar er zijn nog veel meer variaties te bedenken. Sommige mensen doen er suiker en eieren bij voor een lekker zoet smaakje, en anderen bestrooien het brood met maanzaad.

We hebben ook ons eigen kerstbrood: julebrød - da's super lekker en er zitten veel krentjes in. Het is zoet, net als boller, en smaakt hemels met bruine kaas. Julebrød betekent kerstbrood, maar het is te lekker om het maar één keer per jaar te eten, dus veel mensen bakken het als ze daar zin in hebben.

A variety of white bread in Norway
White bread.
Photo: brodogkorn.no / Sara Johannessen

Nordjore benadrukt dat welk brood je ook kiest, 'je het heel gemakkelijk thuis zelf kunt bakken.' Dat is één van de redenen waarom de Noren er zo dol op zijn.

'Bovendien vult volkorenbrood goed. Met twee skiver, ofwel sneetjes brood, kun je er weer tegen tot de volgende maaltijd', legt ze uit.

Het bewijs dat we veel brood eten

Hier koop je gemakkelijk brood bij bakkerijen, supermarkten (vaak hebben ze wel 10 tot 15 verschillende soorten!) en bij sommige benzinestations. In totaal kopen Noren 206.115 ton (!) brood per jaar bij deze verkooppunten, aldus Sissel Flesland Markedsinformasjoner AS, een bedrijf dat statistische informatie verzamelt voor de bakkerijsector.

Dit komt erop neer dat Noren gemiddeld ongeveer 38,5 kilo brood per persoon eten. Wat nog gekker is, is dat broodjes, stokbrood en het brood dat thuis gebakken wordt niet eens meegerekend is! Sja ... het was geen grapje toen we schreven dat we veel brood eten.

En we laten van ons brød geen kruimel over. Het Noorse Informatiebureau voor Brood en Graan inspireert ons om alles zelf te maken, zoals toast, croutons en churros (een zoet Spaans tussendoortje) met oud brood dat we anders niet meer zouden eten.

Het is gezond, het is goed voor je portemonnee en je kunt het tot de laatste kruimel gebruiken. Je kunt onmogelijk iets tegen brood hebben. Tijd om je schort te pakken en de fantastische wereld van brød bakken te ontdekken!

Churros made with dry bread
Dry bread churro.
Photo: brodogkorn.no / Sara Johannessen

Thuis gezond brood bakken

Zin om zelf brood te bakken? Schrap het dan maar vast van je boodschappenlijstje. Probeer het recept van bruin brood met gerst en haver van het Noorse Informatiebureau voor Brood en Graan maar eens. Het is gezond en lekker, en het recept is samengesteld door de getalenteerde Noorse bakker Arild Mellemsæther.

Met dit recept maak je: 2 broden
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Totale tijd: 3-4 uur inclusief voorbereiding, rijzen en baktijd

Ingrediënten

Granen die je moet weken:
150 g volkoren graanproducten, bruin
25 g tarwezemelen
60 g gerst
60 g havervlokken
3 ½ dl water

Voor het deeg:
450 g tarwebloem
300 g volkorenmeel
20 g zout
25 g verse gist
3 ½ dl magere melk

Een beetje melk om te bestrijken en wat havervlokken voor bovenop de broden.

Instructies

1. Week de granen: Meng de volkoren graanproducten, tarwezemelen, gerst, havervlokken en het water in een grote mengkom. Laat dat ongeveer een half uur weken bij kamertemperatuur.

2. Maak het deeg af: Doe de rest van de ingrediënten in de mengkom. Kneed het deeg met een keukenmachine. De eerste 3 minuten op lage snelheid, daarna nogmaals 3 minuten op hogere snelheid.

3. Laat het deeg ongeveer een half uur rusten voordat je het met de hand gaat kneden. Laat het daarna nog 20 minuten rusten.

4. Doe het deeg door de helft en maak 2 broden. Bestrijk de broden met melk en rol ze door de havervlokken voordat je ze in broodvormen met een inhoud van 2 liter legt. Dek de vormen af en laat de broden op een warme plek ongeveer 40 minuten rijzen.

5. Verwarm de oven voor op 210°C en bak de broden in het onderste deel van de oven in ongeveer 40 minuten goudbruin.

6. Haal de broden meteen uit de broodvormen en laat ze afkoelen op een (oven)rooster.

Het juiste brood dankzij ons woordenboek

Grovbrød – volkorenbrood/bruinbrood

Loff – witbrood

Surdeigsbrød – zuurdesembrood

Kneippbrød – volkorenbrood dat vernoemd is naar de 19e-eeuwse Beierse priester en hydrotherapeut Sebastian Kneipp.

Smørbrød – open boterham

Matpakke – het lunchpakket dat we meenemen naar school, naar het werk, op wandeltochten, etc.

Brødpudding – broodpudding

Knekkebrød – cracker (van origine Zweeds maar in heel Scandinavië erg populair)


Reis groen met NOR-WAY Bussekspress en proef onderweg alle bijzondere en heerlijke etenswaren die Noorwegen te bieden heeft!

Het juiste brood dankzij ons woordenboek

Grovbrød – volkorenbrood/bruinbrood

Loff – witbrood

Surdeigsbrød – zuurdesembrood

Kneippbrød – volkorenbrood dat vernoemd is naar de 19e-eeuwse Beierse priester en hydrotherapeut Sebastian Kneipp.

Smørbrød – open boterham

Matpakke – het lunchpakket dat we meenemen naar school, naar het werk, op wandeltochten, etc.

Brødpudding – broodpudding

Knekkebrød – cracker (van origine Zweeds maar in heel Scandinavië erg populair)

Zoek een bakkerij in de buurt

Bakkerijen in Noorwegen
Scrol naar beneden om alle bakkerijen te bekijken.
Edgar's Bakeri has been in existence since 1906. Its bakers are known for their love for what they do and only use the very best ingredients. Read more
Edgar's Bakeri & Konditori - Malmø
It's bakers are known for their love for what they do and only use the very best ingredients. Read more
Edgar's Bakeri & Konditori - Amfi
It's bakers are known for their love for what they do and only use the very best ingredients. Read more
Edgar's Bakeri & Konditori - Gågata
Lokal bakery and cafe, serves fresh pastry, breakfast, snacks and cakes. In the summersason outdoor seating. Read more
Stavelins Eftf.
It's bakers are known for their love for what they do and only use the very best ingredients. Read more
Edgar's Bakeri & Konditori - Vigeland
Traditional pasteries from Hallingdal is worth a taste. Read more
Leveld Lefsebakeri
Nice cafés in Førde. Enjoy a good cup of coffe, or a delicious meal. Olefine in Elvegården tel. +47 57826945, Olefine in Hafstadgården tel. +47… Read more
Naustdal dampbakeri
Lom Bakery is probably Norway's best bakery - situated in the National Park Village of Lom. Master baker Morten Schakenda makes all his breads using… Read more
The Bakery in Lom | Café
A pleasant Bakery located in the lower town centre. Mon.-Fri. 08:30 - 16:30 Sat. 09:00 - 15:00 Read more
Gol Bakeri
Bakery located in the town centre. Just what you need when you need a break while shoping! Mon.-Fri. 08:30 - 16:30 Sat. 09:00 - 15:00 Read more
Gol Bakeri Filialutsalg
You will find world-class pastries and Italian pizza at Tollboden Bakeri in Flekkefjord. Read more
Tollboden Bakeri in Flekkefjord
Local bakery and coffee shop in the city center of Molde. Freshly baked every day during the whole week. Open all days! Read more
Fole Godt - Bakery and café
Might be Geilos most popular bakery, that transformes into a pizzeria between lunsh and dinner. The bakery offers delicious bread and pastries… Read more
Highland Bakery & Pizzeria
Silver Bell Kro on Håholmen is a rustic room with rough long tables and historic vibe. Used a lot for lunch during the summer season. Read more
Håholmen Havstuer - Silver Bell Pub
Bare Beppe Café and Bakery, located by the small park "Byparken" in the heart of Sandefjord town center.  Serving of… Read more
Bare Beppe Café and Bakery
Bare Beppe Café and Bakery offers catering to all occations, and accepts orders for both traditional cakes and design cakes. Read more
Catering from Bare Beppe Café and Bakery
The bakery was built in 1844. It is fully operative as a "demonstration bakery" during the summer season. Read more
The bakery at Å
Eyde Konditori is a nice bakery, with tasty sandwiches and lots of cakes, situated in Storgata in the centre of Rjukan. Read more
Eyde Konditori
Bakeriet i Brumunddal is a unique bakery with its own on-site production facilities and café. It is a popular meeting point and the ideal place… Read more
Bakeriet i Brumunddal
Hadeland Glassverk has a restaurant and a bakery, each renowned for the quality of its food. The Kokkestua Restaurant offer lunch and dinner, hot or… Read more
Kokkestua and The Bakery - at Hadeland Glassverk
Hadeland Glassverk has a restaurant and a bakery, each renowned for the quality of its food. The Kokkestua Restaurant offer lunch and dinner, hot or… Read more
Kokkestua and The Bakery - at Hadeland Glassverk
H. Jenseg bakery and coffee shop is Sarpsborgs oldest bakery. Three generations of the Jenseg family have held on to their tradition of making… Read more
H.Jenseg Bakeri og Konditori
The cozy cafe Ryfylke bakeri & konditori is located in the center of Jørpeland in Ryfylke, and has a large selection of breads, salats and pastries. Read more
Ryfylke bakeri & konditori at Jørpeland
The cozy cafe Ryfylke bakeri & konditori is located in the R13 center at Tau in Ryfylke, and has a large selection of breads, salats and pastries. Read more
Ryfylke bakeri & konditori at Tau
Flåm Bakery offer delicious freshly baked pastries to visitors and locals year-round. Read more
Flåm Bakery
A bakery that offers sandwiches, cakes, buns, bread and coffee in many varieties. Read more
Kringlo Bakery
Fresh and tasty dishes and baked goods for everyday life and celebrations! You are welcomed with fragrant home baking in a cozy atmosphere.… Read more
Marens Bakery
At the bakery Dalen Lefsebakeri, just outside Jørpeland in Ryfylke, you get freshly baked pastries to bring on a hike or to enjoy at home. Read more
The bakery Dalen Lefsebakeri at Jørpeland
Tonstad Bakeri is a bakery shop with long traditions. Read more
Tonstad Bakery
The Bakery in Bagn is well known for their delicious pastries. Their philosofy is based on the best ingredients and no shortcuts in the baking… Read more
The Bakery in Bagn - Aurdal
Vossabakst is a craft bakery that offers authentic products made in a stone oven. Read more
Vossabakst Bakery
The Bakery in Bagn are well known for their delicious pastries. Their philosofy are based on the best ingredients and no shortcuts in… Read more
The Bakery in Bagn
Bakery, pastry shop and café in Grimstad Read more
Bergshaven
Kortreist Lykke is a small bakery in Risør City centre. Read more
Kortreist Lykke
Austbygda Bakeri is a bakery and café in the centre of Tinn Austbygd. Read more
Austbygda Bakeri
Minibakeriet – freshly made gourmet Read more
Minibakeriet (bakery)
Welcome to Edgars Bakery. We serve fantastic food, and hope you care to pay us a visit! Welcome! Read more
Edgars Bakeri at AMFI Farsund
Hamstad Bakericafe is a café with fresh baked goods every day. Buy and enjoy at the cafe, or bring home with you to share. Read more
Hamstad Bakeri
Hamstad Bakericafe is a café with fresh baked goods every day. Buy and enjoy at the cafe, or bring home with you to share. Read more
Hamstad Bakericafe Amfi
Rabalder is located in Longyearbyen’s ’Kulturhus’, the performing artscentre, and has something for everyone, both the young and the… Read more
Rabalder Café & Bakery
Herlig AS makes traditional food from Geilo Herlig AS is a home bakery run by Gunn Kristin Øen Uthus. Herlig produces traditional dishes from… Read more
Herlig AS
Bakery on the south side of Halden city centre Read more
Børkes Bakeri
Select
    Show Details
    Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
    ×
    • Filters
      Filter Your Search
      TripAdvisor Symbol
      • Show More
      • No available filters
      • Show More
      • No available filters
      Algemeen
      Toegankelijkheid
      Leeftijdsgrens
      • Show More
      • No available filters
      Korting
      • Show More
      • No available filters
      Moeilijkheidsgraad
      Landschap
      • Show More
      • No available filters
      Prijsklasse
      Seizoen
      Overnachting
      Camping
      • Show More
      • No available filters
      Hotel voorzieningen
      • Show More
      • No available filters
      Voorzieningen in de kamer
      Skigebied
      Buitenactiviteiten
      Activiteiten
      • Show More
      • No available filters
      Alpineskiën
      Fietsen
      Kanoën & kajakken
      Langlaufen
      Vissen
      • Show More
      • No available filters
      Wandelen
      Wildlife & Safari's
      • Show More
      • No available filters
      Winteractiviteiten
      • Show More
      • No available filters
      Plan je reis
      Reisinformatie
      • Show More
      • No available filters
      Services
      • Show More
      • No available filters
      Proef Noorwegen
      Noorse keuken
      Pubs en Bars
      Restaurants & cafés
      • Show More
      • No available filters
      Activiteiten
      Activiteiten
      • Show More
      • No available filters
      Kinderactiviteiten
      • Show More
      • No available filters
      Stranden
      Winkelen
      • Show More
      • No available filters
      Pretparken
      Clear Filters
    • View
    • Sort By
    Filter Your Search
    TripAdvisor Symbol
    • Show More
    • No available filters
    • Show More
    • No available filters
    Algemeen
    Toegankelijkheid
    Leeftijdsgrens
    • Show More
    • No available filters
    Korting
    • Show More
    • No available filters
    Moeilijkheidsgraad
    Landschap
    • Show More
    • No available filters
    Prijsklasse
    Seizoen
    Overnachting
    Camping
    • Show More
    • No available filters
    Hotel voorzieningen
    • Show More
    • No available filters
    Voorzieningen in de kamer
    Skigebied
    Buitenactiviteiten
    Activiteiten
    • Show More
    • No available filters
    Alpineskiën
    Fietsen
    Kanoën & kajakken
    Langlaufen
    Vissen
    • Show More
    • No available filters
    Wandelen
    Wildlife & Safari's
    • Show More
    • No available filters
    Winteractiviteiten
    • Show More
    • No available filters
    Plan je reis
    Reisinformatie
    • Show More
    • No available filters
    Services
    • Show More
    • No available filters
    Proef Noorwegen
    Noorse keuken
    Pubs en Bars
    Restaurants & cafés
    • Show More
    • No available filters
    Activiteiten
    Activiteiten
    • Show More
    • No available filters
    Kinderactiviteiten
    • Show More
    • No available filters
    Stranden
    Winkelen
    • Show More
    • No available filters
    Pretparken
    Clear Filters
    Back To Top

    Profiteer van deze topaanbiedingen

    Neem een kijkje bij onze sponsors die er alles aan doen om je een goede reis te bezorgen.

    De smaken van Noorwegen

    Your Recently Viewed Pages

    Terug naar boven