Skip to main content

Plan je reis naar de regio Lindesnes

Van het grillige weer bij de vuurtoren en lange boswandelingen tot het onderwaterrestaurant ‘Under' en charmante, wit geschilderde houten huizen - dat is Zuid-Noorwegen in een notendop.

Op het meest zuidelijke puntje van Noorwegen ligt Lindesnes - het toppunt van leven aan de kust. Om je ervaring compleet te maken, kun je overnachten in de oudste vuurtoren van Noorwegen.

Lindesnes heeft het certificaat Duurzame Bestemming en staat wereldwijd bekend om haar gastronomische onderwaterrestaurant Under. Zorg dat je ruim op voorhand een tafeltje reserveert voor één van de meest gedenkwaardige maaltijden van je leven.

Van boswandelingen en fietstochten tot ontspannen op het strand - de streek biedt veel activiteiten en avonturen in de natuur. Cultuurliefhebbers zullen ook smullen van de vele kleine, eigenzinnige musea.

Op minder dan een uurtje rijden ligt de stad Mandal. Hier vind je die wit geschilderde houten huizen en charmante, smalle straatjes die kenmerkend zijn voor de kleine steden van Zuid-Noorwegen.

Mandal is ook de ideale plek voor livemuziek, festivals, eten en niet te vergeten het 800 meter lange stadsstrand Sjøsanden. In de buurt ligt ook het prachtige natuurpark Furulunden - perfect voor de kinderen met speeltuinen tussen de bomen en in het water.

Gedetailleerde reisinformatie vind je op de officiële website van regio Lindesnes.

Bekijk al je opties hieronder, of ga direct naar:
Activiteiten | Overnachten | Eten en drinkenHoe kom je er

Topactiviteiten

Mis deze hoogtepunten niet.

Vind meer bezienswaardigheden

Accommodaties

Van comfortabele hotels tot knusse hutten. Vind je thuis weg van huis.

Eten en drinken

Van plaatselijke juweeltjes tot exclusieve restaurants.

Evenementen in de regio Lindesnes

Van festivals en concerten tot shows en tentoonstellingen. Kijk welke evenementen er zijn!

Hier aankomen en in de buurt

Gedetailleerde reisinformatie is te vinden op de officiële website van de regio Lindesnes.
Plan je reis naar Lindesnes met Entur.

Op weg naar duurzaamheid

Het certificaat Sustainable Destination is een keurmerk dat wordt toegekend aan bestemmingen die systematisch de negatieve impact van toerisme proberen tegen te gaan. De bestemming biedt niet alleen aangename ervaringen aan zijn bezoekers, maar moet ook de lokale natuur, cultuur en omgeving behouden, sociale waarden versterken en economisch levensvatbaar zijn. De gemeente en de reisindustrie moeten nauw samenwerken om te verzekeren dat de bestemming een geweldige plek is zowel om in te wonen, als te bezoeken.

Kom meer te weten over duurzame bestemmingen in Noorwegen

Sustainable destination

Meer reisideeën

Profiteer van deze topaanbiedingen

Neem een kijkje bij onze sponsors die er alles aan doen om je een goede reis te bezorgen.

Lindesnes en Mandal bieden meer

Je hoeft niet te wachten tot je hier bent om te bepalen wat je zou willen doen. Verfijn je zoekopdracht met filteropties en bekijk de aanbiedingen hieronder.

Noorwegen wacht op je

Recent bekeken pagina's