Bekijk activiteiten, accommodaties en restaurants

Ben je een vakantie aan het plannen? Gebruik de onderstaande filter en kies je gewenste gebied en categorie. Zo krijg je snel een snel overzicht van alle leuke activiteiten, trendy eetgelegenheden, boeiende musea en gezellige overnachtingsmogelijkheden. Noorwegen wacht op je!

Het Green Travel-label

Dit symbool maakt een meer verantwoordelijke reiziger zijn makkelijker.


Green travel logo

Het Green Travel is een gemeenschappelijke verwijzing naar alle gekwalificeerde ecologische labels die in Noorwegen door toeristische organisaties worden gebruikt. Het label helpt je bij het vinden van eco-gecertificeerde activiteiten en accommodaties tijdens het plannen van je reis naar Noorwegen. Als je op onze website een logo met een plukje gras ziet, weet je dat de bijbehorende producten en aanbiedingen deel uitmaken van het label. Hoewel geen enkel bedrijf 100% duurzaam is, streven deze leveranciers naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

De volgende certificeringen vallen onder Green Travel: Ecotourism Norway, Nordic Swan, Eco-Lighthouse, The Green Key, ISO 14001 en Blue Flag. De labels garanderen dat aanbieders strikte regels en richtlijnen naleven wat betreft het produceren en beheren van afval, energie, vervoer, het gebruik van chemicaliën en eisen die worden gesteld aan onderaannemers.

Laat je inspireren

Profiteer van deze topaanbiedingen

Neem een kijkje bij onze sponsors die er alles aan doen om je een goede reis te bezorgen.

Ontdek meer

Recent bekeken pagina's