Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fishing outside Tromsø Tromsø
Credits
Fishing outside Tromsø.
Photo: CH - visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

De pluspunten van zeevissen in Noorwegen


 

In Noorwegen is de kust nergens ver weg

Click to activate

Goed slapen en vroeg uit de veren

Wie een supervis wil vangen, moet goed slapen en vroeg opstaan. Langs de Noorse kust vind je een ruim aanbod aan hotels, kampeerplekken en ‘rorbus’ (traditionele vissershutten) waar het goed slapen is. 

Kvernepollen Rorbuern, een plek voor vissers

Geniet van de huiselijke atmosfeer bij Kvernepollen Rorbuer, slechts 50 minuten van Bergen. Er zijn 18 charmante, moderne rorbuer (vissershutten) met privé terras te huur.

Kvernepollen verwelkomt vissers uit heel Europa, die allemaal voor de rijke visgronden in de Noorse zee komen. Ontmoet gelijkgestemde sportvissers en laat je inspireren door de verhalen en vangsten van eerdere bezoekers. Er zijn vis schoonmaakfaciliteiten en diepvriezers beschikbaar.

De boten zijn moderne 6 meter lange schepen met 50 pk motoren, uitegerust met viskaarten, GPS en dieptemeter - die je kans op een droomvangst vergroten. Twee van de schepen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vervoer van en naar de luchthaven van Bergen kan worden geregeld.


Wees voorbereid

Zeevissen is voor iedereen, maar er zijn een paar dingen die je moet weten voor je de zee op gaat. Lees al de essentiële informatie over visvergunningen, regulaties en veiligheid.

Leer meer over de huidige vistrends en vissoorten in de Noorse wateren, en vind de feiten over de regels en gedragscodes.


Veiligheid op het water

Veiligheidstips

Onthou deze vuistregels wanneer je op of bij het water bent:

  1. Denk aan je veiligheid, en onthou dat een goede planning niet alleen het risico vermindert, maar jou ook een meer zorgenloze tijd op het water geeft.
  2. Zorg voor de noodzakelijke veiligheidsuitrusting. Deze moet ook in goede staat zijn, en eenvoudig  te bereiken in geval van een noodsituatie.
  3. Respecteer het weer en de zee. Ga alleen de zee op in een bootals het veilig is dit te doen.
  4. Zorg dat je bekend bent met de vaarregels, en hou je er aan wanneer je het water op gaat.
  5. Draag een reddingsvest of zwemvest.
  6. Zorg ervoor dat je goed uitgerust en nuchter bent. Ga niet varen als je onder invloed van alcohol, cannabis of andere drugs bent.
  7. Hou rekening met anderen, en onthou dat veiligheid, het milieu, en het welzijn van iedereen ook ieders verantwoordelijkheid is.

Laat je inspireren

Visaanbiedingen

Waarom wachten tot je er bent? Bekijk wat er allemaal te zien is

×

Lees meer

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad