Skip to main content

Toerfietsen in Noorwegen

Unknown Component
civid: 6422db251da19079b7e12c4c
name: plugins_common_social_share (widget)

Of je nu een toegewijde fietser bent of niet, Noorwegen heeft sowieso een fietsroute voor jou! We helpen je routes te vinden voor jou alleen, met vrienden of met de hele familie.

Fiets je graag rustig langs de kust, door groene valleien, of langs diepe, blauwe fjorden? Wil je liever niet door de wilde natuur of langs steile hellingen rijden? Maak je geen zorgen, Noorwegen heeft beslist iets voor jou.

Wat er zo leuk is aan de Noorse fietsroutes is dat de lange, zware routes opgedeeld zijn in eenvoudigere, hapklare stukken. Ook al ben je een beginner of heb je kleine kinderen, je kunt op die manier toch nog genieten van klassieke fietsbestemmingen als Mjølkevegen en het Telemarkkanaal in Oost-Noorwegen, de kust van Helgeland in Noord-Noorwegen en zelfs delen van de Rallarvegen in Fjord-Noorwegen. Bekijk onze selectie van 13 panoramische fietsroutes over het hele land.

De Noren hebben de voorbije jaren absoluut de liefde voor fietsen ontdekt. Je kunt dan ook gemakkelijk door het land fietsen. Er zijn tal van plekken waar je toerfietsen en elektrische fietsen kunt huren en er zijn ook tal van fietsherstelplaatsen.

Daarnaast hebben we enkele tips van experten samengesteld om te plannen en pakken voor je fietsvakantie. En draag altijd een helm!

Ontdek het zelf

Vind de perfecte fietsroute

De beste deals van onze partners

Boek je volgende vakantie-avontuur in Noorwegen meteen.

Meer fietsopties

Fietsen in Noorwegen staat voor glooiende tochten door schilderachtige dorpjes en prachtige natuur, maar ook voor zware mountainbikeroutes en grote evenementen. Filter je zoekopdracht en bekijk onderstaande aanbiedingen.

Lees meer

Recent bekeken pagina's