Skip to main content

Plan je reis naar Follo

Wil je gillen tijdens de ritjes op de attracties bij TusenFryd, een wandeling maken tussen idyllische, witte, houten huizen, in Drøbak of het for Oscarsborg verkennen? In Follo vind je plezier en ontspanning voor het hele gezin!

Follo ligt op slechts 20 minuten rijden van Oslo! Hier vind je een aantal idyllische, kleine stadjes aan de oostkant van het Oslofjord en een breed scala aan zee- en wateractiviteiten. Met zijn directe nabijheid en goede transportverbindingen is het geen wonder dat Follo één van de meest populaire vakantiebestemmingen in Oslo is.

Je kunt veel actie en ontspanning vinden in Follo - als dat jouw ding is! Neem het hele gezin mee en voel hoe je maag zich omkeert tijdens de ritten in het grootste pretpark van Noorwegen, TusenFryd! Durf jij op de SpeedMonster, een achtbaan die je in twee seconden van 0 naar 90 kilometer per uur brengt? Of maak een rustige rit op de boomstammen met de kleintjes.

Of ben je misschien naar Follo gekomen om te je opnieuw jong te voelen? Een paar uur doorbrengen bij The Well, de grootste wellness in de Scandinavische landen, is misschien wel precies wat je nodig hebt. Of je kunt door de straten kuieren van Drøbak, Son of Hvitsten, die in de 19e eeuw allemaal bekend stonden als artistieke plekjes. 

Een andere unieke bezienswaardigheid in Follo is het fort Oscarsborg in de inham van Drøbak. De mystieke sfeer van het eiland en het dramatische verhaal van het zinken van het Duitse oorlogsschip Blücher trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers. je kunt ook de cultuurbestemming Ramme fjordhotell in Hvitsten verkennen.

Bekijk al je opties hieronder, of ga direct naar:
Activiteiten | Eten en drinken | Overnachten | Hoe kom je er

Topbezienswaardigheden

Ga op ontdekkingsreis en laat je hart sneller gaan - op het land of op zee!

Meer leuke activiteiten

Topactiviteiten

Mis deze hoogtepunten niet.

Eten en drinken

Van plaatselijke juweeltjes tot exclusieve restaurants.

Accommodaties

Van comfortabele hotels tot knusse hutten. Vind je thuis weg van huis.

Hier aankomen en in de buurt

Plan je reis naar Follo met Entur.

Reis door Oost-Noorwegen

Profiteer van deze topaanbiedingen

Neem een kijkje bij onze sponsors die er alles aan doen om je een goede reis te bezorgen.

Follo biedt meer

Je hoeft niet te wachten om te zien wat je kunt doen. Filter je zoekopdracht en bekijk onderstaande aanbiedingen.

Noorwegen wacht op je

Recent bekeken pagina's