Skip to main content

Plan je reis naar Geilo

Opwindende fietstochten, veelzijdige skigebieden, culinaire hoogstandjes, adembenemende natuurpracht. Ontdek nieuwe, geweldige activiteiten in Geilo!

Tussen Oost-Noorwegen en Fjord-Noorwegen en dichtbij het bergplateau Hardangervidda en de Hallingdal-vallei, vind je het bergdorpje Geilo, dat ook een gecertificeerde Duurzame Bestemming is.

Wil je een actieve vakantie, dan kan Geilo je volop actie bieden, ook al ben je een complete beginner of een doorwinterde adrenalinejunkie. Niet alleen kun je kiezen tussen een grote variatie aan skipistes, ook de langlaufpistes zijn aangelegd voor iedereen die de bergen wil induiken.

Of waarom probeer je niet eens iets nieuws, zoals hondensledetochten of fatbiking? In de warmere maanden kun je langs de populaire Rallarvegen (de Grondwerkersweg) fietsen, gaan mountainbiken, of Geilojordet bezoeken. Je maakt er kennis met plaatselijke babydiertjes en leert ook wat over de geschiedenis.

De regio heeft ook allerlei mogelijkheden om te ontspannen, zoals luxueuze wellnesscentra en tal van charmante restaurants die je van de plaatselijke delicatessen willen laten genieten.

Gedetailleerde reisinformatie vind je op de officiële website van Geilo.

Bekijk al je opties hieronder, of ga direct naar:
Activiteiten | Overnachten | Eten en drinken | Hoe kom je er

Ontdek Geilo in de zomer

De beste winteractiviteiten in Geilo

Bekijk enkele van de beste activiteiten die in de winter in Geilo kunt doen.

Overnachten

Van comfortabele hotels tot knusse blokhutten. Vind je thuis weg van huis in Geilo.

Eten en drinken

Van plaatselijke specialiteiten tot toprestaurants. Krijg een voorproefje van wat Geilo te bieden heeft.

Hoe kom je in Geilo

Gedetailleerde reisinformatie is te vinden op de officiële website van Geilo.
Plan je reis naar Geilo met Entur.

Op weg naar duurzaamheid

Het certificaat Sustainable Destination is een keurmerk dat wordt toegekend aan bestemmingen die systematisch de negatieve impact van toerisme proberen tegen te gaan. De bestemming biedt niet alleen aangename ervaringen aan zijn bezoekers, maar moet ook de lokale natuur, cultuur en omgeving behouden, sociale waarden versterken en economisch levensvatbaar zijn. De gemeente en de reisindustrie moeten nauw samenwerken om te verzekeren dat de bestemming een geweldige plek is zowel om in te wonen, als te bezoeken.

Kom meer te weten over duurzame bestemmingen in Noorwegen

Sustainable destination

Bergen en valleien in Oost-Noorwegen

Meer reisideeën

Profiteer van deze topaanbiedingen

Neem een kijkje bij onze sponsors die er alles aan doen om je een goede reis te bezorgen.

Geilo biedt meer

Je hoeft niet te wachten tot je hier bent om te bepalen wat je zou willen doen. Verfijn je zoekopdracht met filteropties en bekijk de aanbiedingen hieronder.

Noorwegen wacht op je

Recent bekeken pagina's