Skip to main content

Coole stedentrips
voor avontuurlijke dames

Laat je to-do-lijstje, zorgen en stressvolle gedachten van nu even helemaal los...

Stuur een berichtje naar de meiden, ga op een kort avontuur en omarm vernieuwde, frisse energie in je normaal gesproken hectische leven.

Ik plande normaal gesproken altijd tijd voor mezelf: morgen om drie uur 's middags heb ik een half uurtje. Maar nu is elke dag tijd voor mezelf!

Tina (48)

Op bezoek vanaf Denemarken

Ben je klaar voor een uitje met je besties? Kies voor een Noorse stedentrip en combineer gezellig shoppen, heerlijk lokaal eten, topmusea en een verfrissende zondagswandeling in de natuur allemaal binnen één weekend!

Het leven is een reis, maar soms voelt het alsof alles voorbijvliegt. Dat is het moment om even op pauze te drukken!

Pauzes van de dagelijkse hectiek zijn ontzettend belangrijk. Ontsnap aan je dagelijkse drukke routine en zet jezelf op de eerste plek door meer tijd door te brengen met de mensen die je energie geven en je aan het lachen maken. Omarm spontaniteit, vier nieuwsgierigheid en vergeet niet dat je nog altijd de wereld blijft verkennen!

Neem je besties mee

Reizen met vriendinnen is een kans om diepere banden en onvergetelijke herinneringen te creëren. Samen kunnen jullie nieuwe plaatsen verkennen, genieten van de plaatselijke keuken en blijvende herinneringen creëren.

Wees eerlijk: je moet tijd maken voor die meidentrip waar je het altijd over hebt, waar je van zowel het avontuur als de ontspanning kunt smullen. Geniet van extra nachtrust, bezoek concerten en festivals, maak tijd voor diepzinnige gesprekken.

Het is net alsof je even terug in de tijd gaat! Maar nu hoef je niet te overleven op zwarte koffie, broodjes, en goedkope wijn... Kies deze keer voor allerlei luxe lekkernijen!

Stedentrips op zijn Noors

Kijk maar eens naar deze vier blije vriendinnen uit Denemarken die we hebben uitgenodigd voor een gezellig lang weekend in een van de compacte, maar avontuurlijke Noorse steden.

Hier kun je een cultuurrijke vrijdag vol musea en kunstgalerieën combineren met een zaterdag met de locals, waar je heerlijk eten proeft en geniet van heerlijk shoppen en gezelligheid. Ga op zondag voor een echte Noorse traditie met een søndagstur, een zondagswandeling, langs het fjord, door een beeldenpark of door de bergen! Keer vol frisse energie en nieuwe ervaringen terug naar huis.

Zo gaat een stedentrip op zijn Noors!

Raak geïnspireerd door het verhaal van de vriendinnen Pia (55), Eva (54), Bodil (57), Tina (48) en hun ervaringen!

“Doordat ik meer tijd heb zonder de kids en meer tijd voor mezelf kan ik op mijn eigen manier reizen. Ik hoef alleen aan mezelf te denken en daar word ik op dit moment gelukkig van.”

– Pia, op bezoek vanaf Denemarken

Het perfecte uitstapje

Noorwegen heeft veel te bieden voor jou en je vriendinnen. Ervaar de levendige sfeer van onze grote steden en verblijf in exclusieve hotels. Verwen jezelf met heerlijk eten, volg leuke cursussen, bezoek spannende musea en deel je danskunsten op de dansvloer!

Of heb je meer behoefte aan rust en stilte? Zoals spabehandelingen en mindfulness of verblijven in een prachtige, natuurlijke omgeving? Noorwegen zit vol unieke boomhutten en andere unieke accommodaties, die de perfecte plek bieden voor fijne gesprekken bij een haardvuur.

50 redenen waarom het leuker is om te reizen als 50'er!​

50 reistips voor gezellige meiden

Recent bekeken pagina's